Swapecraft

SwapeCraft is oorspronkelijk bedoeld als een Tech Demo om mijn kennis van het werken met scripts in Unity te verbeteren. In het spel ben je gestrant op een eiland en moet je zien te overleven, je kunt op het eiland enkele vaardigheden uitvoeren zoals: hout hakken, vissen en koken. Het spel bevat ook een save systeem en heeft ook de mogelijkheid om je spullen op te bergen in kistjes.

Probeer nu SwapeCraft Alpha 4.02.02
Download het spel voor Windows of Mac OS.

Officieel ondersteunde besturingssysteem: Windows 7/8/10 / Mac OS X 10.10

Kratoca

Kratoca is een RPG die zich afspeelt op het eiland Kratoca. Het spel is eigenlijk nooit verder gekomen dan het ontwikkelen van het einland. Het doel van het spel was dan ook het leren maken van een wereld in Unity. Het eiland bevat een bos, een tovernaarshuisje en een dorpje. Ook is er de mogelijkheid om huizen binnen te gaan en kan de speler met een portaal naar de vuurwereld reizen.

Voor dit spel is ook een verhaallijn geschreven. De wereld waarin het verhaal zich afspeelt wordt beheerst door tovernaars die de tijd kunnen beinvloeden met magie. Het eialnd Kratoca was lang geleden obewoond en werd pas bewoonbaar doordat de tovernaar Tzayomir het eiland aanpaste. Hij maakte het eiland leefbaar en vesigde zich er. Een groep mensen volgde al snel en stichte Cificato, de eerste stad van het eiland. Al snel werd het te druk voor Tzayomir in de stad, hij vertrok richting de bergen maar kwam nog steeds geregeld in de stad tijdens festivals.

In de loop der jaren werden de mensen van Kratoca steeds hebzuchtiger. Vanwege te hoge belastingen in Cificato. Mensen trokken naar een ander deel van het eiland om de stad Arportis te stichten. Deze stad werdt gekenmerkt door een grote haven. Vanaf deze stad wordt veel handel gedreven met het vaste land. De speler begint in het dorpje Volignor, gesticht door mensen die weg wilden uit de hebberige steden. Vanaf hier zal hij zijn avontuur beginnen.